Svenska

Alternativ öppen spelvärld, vad tror ni?

  • Insänt av: dloow

Läste lite om senaste nyheterna om Hitman och det slog mig att jag älskar de banor som innehåller hotell och andra stora byggnader. Vad jag vet finns inget spel med öppen spelvärld vars värld utspelar sig helt och hållet i (och runt) en byggnad eller i ett komplex med byggnader. Hela spelet i samma byggnad. Jag hade kunnat tänka mig ett spel som helt och hållet utspelas i en enorm skyskrapa eller liknande. Där alla rum, skrymslen, ventilationstrummor o.s.v. kan utforskas och användas.

Visst finns många spel som utspelas i en byggnad, eller som har banor som utspelas i stora byggnader, men jag skulle ändå inte riktigt kalla det för öppen spelvärld i den bemärkelsen utan det brukar snarare vara så att handlingen är förhållandevis linjär och byggnaden rätt liten och begränsad för att utgöra ett helt spel. Är jag fel ute eller vad finns det?

Svar

Du har en god idé där, tycker jag. Be Nordea om ett lån på 900 millar och bygg spelet vetja.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev