Svenska

Oljud från PS4 Pro eller vad säger ni?

  • Insänt av: theNope

Är på väg att köpa en konsol till grabben i julklapp. Nu läser jag att PS4 Pro kan liknas vid en Xbox 360 när det gäller oljud när den får anstränga sig lite. Ska jag direkt rikta in mig på en Xbox eller Switch istället?

Svar

Min Pro låter inte särskilt mycket alls men så lirar jag inte 19 timmar i sträck nuförtiden heller med konsolen inklämd i världens minsta, dammigaste mediamöbel.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev