Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Spel som dyker upp ur tomma intet?

  • Insänt av: nevarakka

Kan det dyka upp bra spel ur tomma intet? Alltså då menar jag spel som inte haft någon som helst marknadsföring.

Svar

Snackar vi storspel så kan man inte bara släppa dem helt utan marknadsföring. Däremot finns det spel som utannonseras och släpps med kort varsel. Framför allt Nintendo brukar vara bra på detta, men även Bethesda jobbar ofta med korta "startsträckor".

Fallout 4 visades till exempel upp på E3 2015 och släpptes fem månader senare. Ett annat exempel är Forza Horizon 3 som presenterade på Microsofts E3-presskonferens i juni 2016 och släpptes tre månader senare.

I indie-världen är det vanligt med spel som utannonseras och sedan släpps bara några veckor senare.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev