Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Kan ej reglerna i amerikansk fotboll

  • Insänt av: Towbieone

Jag tycker Madden-spelen verkar sjukt roliga, med råa tacklingar och dylikt. Men jag kan ej reglerna. Är det lönt att köpa ett NFL Madden-spel?

Svar

Alla spel baserade på footboll var länge avsedd avsedd för en amerikansk publik och krävde därför att du kunde reglerna. EA har dock de senaste åren jobbat hårt på att bredda målgruppen så fler kan upptäcka dessa eminenta spel.

Därför går det idag bra att nästan helt sakna kunskaper i amerikansk fotboll och ändå lära sig allt via Madden-spelen. Slå till, tycks jag, det är bra spel och en fantastisk sport.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev