Svenska
Gamereactor
nyheter
Bright Memory: Infinite

Bright Memory: Infinite släpps snart till konsol

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bland lanseringstitlarna till Xbox Series S/X stack Bright Memory ut ur mängden. Trots att det utvecklats av den okända kinesiska enmansstudion FYQD Personal Studio, imponerade den intensiva förstapersonsskjutaren med smidig och blixtsnabb action, som till skillnad från många andra lanseringsspel även drog nytta av den nya hårdvaran.

Bright Memory fick ändå ett milt sagt blandat mottagande på grund av sin längd (det kunde spelas igenom på 45 minuter) samt bristfälliga handkontrollsoptimering, men sedan dess har solo-utvecklaren Zeng Xian Cheng släppt en förbättrad version till PC kallad Bright Memory: Infinite med en helt ny story, och detta kommer nu snart till konsol.

I trailern nedan kan du se att Bright Memory: Infinite är på väg till tidigare bekräftade Xbox Series S/X, samt även Playstation 5 och Switch. Det avslöjas också att Series S/X-versionen har premiär den 21 juli med fem exklusiva vapen-skins, och om du redan äger Bright Memory får du 20% rabatt på det nya spelet.

Bright Memory: Infinite är längre än originalet, och tar omkring två timmar att köra igenom samt erbjuder riktigt hektisk action.

HQ
Bright Memory: Infinite

Relaterade texter

3
Bright Memory: Infinite släpps i november

Bright Memory: Infinite släpps i november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bright Memory fick snabbt uppmärksamhet tack vare dess ursnygga grafik som programmerats av en enda person; Zeng Xiancheng. Det var dock inte särskilt bra, men är på väg...Loading next content