Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Bugg i Smash Bros for 3DS stänger av spelare i 136 år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du missköter dig i onlinematcherna i Super Smash Bros for Nintendo 3DS kan du ha oturen att bli bannad i hela 136 år. Lite i överkant, kan vi tycka. Det är naturligtvis inte menat att vara så, utan det är en bugg som vissa fighters på Reddit råkat ut för.

Det verkar inte vara en stor andel spelare som stött på det här problemet, men för att vara på den säkra sidan rekommenderar de utsatta spelarna att du ska undvika att gång på gång sikta in dig på dina motståndare i onlinematcher med fyra spelare i For Fun-läget. Om du i raseri avbryter en match kan du också råka ut för denna långa avstängning.

Så innan Nintendo ser till att fixa den här buggen kanske du gör bäst i att ta det lilla lugna i just onlinematcherna, skippa dem helt, eller helt enkelt hålla dig till en-mot-en-matcher.

Har du blivit bestraffad såhär hårt?

Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Relaterade texter

Super Smash Bros for Nintendo 3DSScore

Super Smash Bros for Nintendo 3DS

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har äntligen blivit dags att ge odrägligt söte Pikachu på truten även till det bärbara formatet när Smash Bros nu kommer till Nintendo 3DS. Jonas har spelat och recenserat Nintendo maskotmisshandel...Loading next content