Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Bungie uppmanar Playstation 5-spelarna att kolla så att de har rätt version av Destiny 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bungie har ett meddelande till alla som spelar Destiny 2 på Playstation 5 och det är att dubbelkolla så att det är rätt version som spelas, det vill säga Playstation 5-versionen och inte den till Playstation 4. Bungie har nämligen uppmärksammat att det är en hel del spelare som sitter och lirar fel version och det är ju synnerligen onödigt när det finns en mycket bättre.

Bungie uppdaterade Destiny 2 till de nya konsolerna redan 2020 när Playstation 5 och Xbox Series S/X släpptes. De flesta som skaffade de nya konsolerna passade då på att uppdatera och till Xbox var detta en enkel process där det enda man behövde göra var att ladda ner Destiny 2 till sin Xbox Series S/X och så var det klart. Riktigt så enkelt har det alltså inte varit till Playstation 5 och det har alltså lett till att en del spelare fortfarande sitter och spelar Playstation 4-versionen.

Nu har alltså Bungie bestämt sig för att försöka åtgärda detta och via sin blogg länkar man även till Playstations supportsida där det finns instruktioner för hur man uppgraderar sitt spel till Playstation 5-versionen.

Har du kollat så att du spelar rätt version av Destiny 2 på din Playstation 5?

Destiny 2
Se till att du spelar rätt version av Destiny 2 på din Playstation 5.

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...Loading next content