Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4-beta datum för Playstation 4, Xbox One och PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter Call of Duty: Black Ops 3 har fans väntat ivrigt på uppföljaren till Treyarchs ikoniska serie som alla snart kommer få sätta tänderna i. Treyarch har släppt fler smaskiga detaljer om den uppkommande betan och vi kan vänta oss en härlig actionfest så tidigt som nästa månad. Och den som har förhandsbokat Call of Duty: Black Ops 4 till Playstation 4 kommer kunna hoppa in i all denna härlighet redan sju dagar tidigare än Xbox One och PC spelare.

Det kommer vara totalt sex olika spellägen tillgängliga. Multiplayersmisken kommer äga rum i Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy och även i det helt nya spelläget Control Mode.

Och vad vore livet utan lite belöningar? Call of Duty: Black Ops 4 betan kommer belöna dig med ett unikt kort och om du är riktigt stryktålig och stiger du till den finaste av rank så kommer du även få en token som du senare kommer kunna använda i det fullständiga spelet.

Fullständiga tiderna hittar du nedanför.

PlayStation 4
Startar: Augusti 3, 19:00
Avslutas: Augusti 6, 19:00

PlayStation 4 och Xbox One
Startar: Augusti 10, 19:00
Avslutas: August 13, 19:00

PC Beta Early Access
Startar: Augusti 10, 19:00

PC Open Beta
Startar: Augusti 11, 19:00
Avslutas: Augusti 13, 19:00

Call of Duty: Black Ops 4

Vi tackar Treyarch för denna trevliga information.

Relaterade texter

0
Eunited vann 2019 CWL Finals

Eunited vann 2019 CWL Finals

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Första CWL-finalen har nu avsluts i Miami där deltagarna slogs om $1,25 miljoner. Eunited och Gen.G möttes där och förstnämnda segrade alltså i slutändan, och det var...Loading next content