Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Cold Wars tidsexklusiva spelläge släpps till alla format idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Sedan 2014 har Sony haft marknadsföringsrättigheterna för Call of Duty-serien och har sett till att det finns något tidsexklusivt i Playstation-versionerna av spelen. Call of Duty: Black Ops Cold War lanserades förra året, och var inget undantag eftersom det hade ett Zombies-spelläge kallat Onslaught, som saknades i de andra formaten.

Men från och med idag är tiden för denna exklusivitet över och det innebär att Onslaught finns tillgängligt i alla versioner av Call of Duty: Black Ops Cold War. Det är i princip ett Horde-läge med vågor av zombies som attackerar spelarna på vanliga multiplayer-banor istället för de dedikerade Zombies-banorna. Det har även några andra twister för bättre variation som en Dark Aether Orb som du måste hålla dig nära under striderna.

Lyckligtvis kommer Call of Duty: Vanguard inte att ha några exklusiva spellägen för Playstation, men kommer istället med extra kosmetika och flera XP-bonusar. En bättre lösning, även om vi inte är fans av att företag (det är inte bara Sony som sysslar med detta!) betalar för att låsa innehåll i spel från andra gamers till att börja med.

Vad tycker du om konceptet med tidsexklusivt innehåll, där någon betalar pengar för att leverera spel med mindre innehåll till vissa format?

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterade texter

0
Över 400 miljoner Call of Duty-spel sålda

Över 400 miljoner Call of Duty-spel sålda

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet såklart alla att Call of Duty är riktigt stort och en bästsäljare år efter år. Det var så sent som igår vi rapporterade att Call of Duty: Warzone har passerat 100...Loading next content