Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile krossar Mario Kart med 100 miljoner nedladdningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

2019 har varit ett fantastiskt bra år för smartphones som spelformat med flera fullkomligen blytunga lanseringar. Detta inkluderar bland annat Harry Potter: Wizards Unite och Mario Kart Tour -men även Call of Duty: Mobile. Under helgen avslöjades att det laddats ner över 35 miljoner gånger, och sedan dess har det rullat på.

Nu får vi veta att Call of Duty: Mobile har passerat 100 miljoner nedladdningar och därmed krossar det Mario Kart Tour som nyligen rundade 90 miljoner. Reuters skriver att detta gör det till det snabbast nedladdade mobilspelet någonsin och det fullkomligen slaktar PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite och Apex Legends som respektive nådde 26,3 miljoner, 22,5 miljoner och 25 miljoner under sina premiärveckor.

Med tanke på hur pass bra spelet är, tycker vi inte att det känns oförtjänt alls. Däremot kunde vi aldrig drömma om detta makalösa resultat. När du ser siffror som detta, är det för övrigt kanske inte svårt att förstå varför alltfler utvecklare satsar på smartphone-spel?

Call of Duty: Mobile

Relaterade texter

Call of Duty: MobileScore

Call of Duty: Mobile

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Activision och Tenct bjuder på det bästa actionspelet till Android & Iphone som vi på Gamereactor hittills testat...Loading next content