Svenska
Gamereactor
lifestyle
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty-proffset hävdar att hon blev svartlistad på grund av bikinibilder

Nadia har anklagats för fusk sedan hon blev känd 2022.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Twitch-streamern och konkurrenskraftiga Call of Duty-spelaren Nadia ropar ut Activision Blizzard och det bredare CoD-communityt eftersom hon hävdar att hon har blivit svartlistad från evenemang som har med spelet att göra på grund av bikinibilder som hon lagt upp online.

"Helt svartlistad från att ha spelat call of duty-turneringar för att ha lagt upp bikinibilder", skrev hon på Twitter/X. "Har aldrig postat nakenhet i hela mitt liv. Men återigen, killarna i COD-communityt 🙃 kan lägga upp sin nakna röv på sociala medier. ggs."

Nadia har ofta varit en kontroversiell figur i Call of Duty-communityt, och många hävdar att hon fuskar i spelet. Trots otaliga försök att bevisa detta har Nadia dock inte befunnits skyldig.

Detta är en annons:

Det finns verkligen något att säga om hur e-sportgemenskapen som helhet behandlar kvinnor. Vi kommer inte att öppna den burken med maskar här, men det är en giltig poäng att om en manlig stjärna postade en bild i badbyxor är det högst osannolikt att de skulle utsättas för granskning.

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content