Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Capcom avslöjar fler detaljer om Monster Hunter Rise: Sunbreak våren 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom har stora planer för Monster Hunter Rise, det actionbaserade rollspelet har varit en stor succé sedan släppet till Switch i mars och det kommer även ut till PC redan den 12:e januari. Man kommer också under 2022 släppa en stor expansion som fått namnet Sunbreak.

Vi har hittills inte sett så mycket av Sunbreak men vi kommer av allt att döma inte behöva vänta så värst mycket längre på att få se mer. Redan under våren 2022 någon gång så meddelar Capcom att man kommer avslöja mer så förhoppningsvis får vi en rejäl trailer och en hel del annat smått och gott då.

Capcom har ännu inte satt något releasedatum på Sunbreak men om allt går som det ska så släpps det till sommaren, så troligtvis får vi ett spikat datum nu till våren.

Monster Hunter Rise
Om allt går planenligt så släpps Sunbreak sommaren 2022.

Relaterade texter

Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Capcom växlar än en gång över till Nintendos Switch-format och levererar i samma veva ett av årets hittills bästa äventyr. Jaktsäsongen kan återigen ta sin början.Loading next content