Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Capcom-läckan blir större - Dragon's Dogma 2 släpps 2022?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under månaden har Capcom haft problem med hackers som sägs ha kommit över känsliga dokument som avslöjat spelutvecklarens planer för de kommande åren tillsammans med personuppgifter och interna arbetshandlingar. Bland annat antydde uppgifterna i fråga att Resident Evil: Village ska släppas i april, men nu verkar revan i den japanska spelskaparens skrov växt än mer då fler och större uppgifter tycks ha kommit på vift. Bland annat ryktas det att Dragon's Dogma 2 ska släppas under 2022 och att Capcom jobbar på remakes till såväl Power Stone som Final Fight. Även Street Fighter 6 omnämns i det läckta dokumentet tillsammans med ett nytt Monster Hunter, och för skräckfantasterna pratas det om något kallat Resident Evil: Apocalypse och Resident Evil: Hank.

Sanningshalten bakom uppgifterna låter vi vara osagda såklart (Mäki har redan börja gnida salt över Gamereactor-servrarna), men med tanke på att fans har suktat efter en uppföljare till Dragon's Dogma, och med Capcoms vilja att väcka liv i gamla spelserier det de senaste åren, så vill vi ändå tro att det kan finnas en möjlighet att få hoppas, även om metoden att få fram uppgifterna givetvis är förkastlig.

Capcom har via ett uttalande meddelat att upp till 350 000 olika personuppgifter gällande diverse anställda/ex-anställda kan vara hotade i dagsläget, och man meddelar även att man arbetar med olika rättsväsenden för att hitta de skyldiga.

Dragon's Dogma

Tack, Eurogamer

Relaterade texter

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcoms Skyrim-dödare än äntligen klar för lansering och redaktör Mäki har tagit reda på om det är värt din tid och dina pengar...