Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Chandler Riggs spelar Spider-Man i ny fan-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har du gått och väntat på att få se en annorlunda version av Spider-Man så kan vi nu bjussa på lite spännande nyheter. Det är nämligen så att en fan-film av hjälten är på väg, regisserad av Andy Chen. Det som gör att filmen sticker ut lite är att den beskrivs vara en skräckfilm vilket onekligen låter intressant. Peter Parker kommer dessutom att spela av The Walking Dead-stjärnan Chandler Riggs som de flesta förknippar med Carl från TV-serien.

Andy Chen har redan gjort en skräckversion av träsktrollet Fiona från Shrek vilket fick en del uppmärksamhet vilket ledde till att regissören blev nyfiken på Marvels ökända väggklättrare. Ett smakprov har dessutom släppts på Twitter och Instagram som du kan kika på här nedanför där Riggs upptäcker sina nya krafter.
Loading next content