Svenska
Gamereactor
nyheter
Chivalry 2

Chivalry 2 får flera grafiska lägen till PS5 och Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kommande medeltida actionspelet Chivalry 2 från Torn Banner Studios släpps i juni, och kommer som så många andra titlar idag bli en generationsöverskridande titel. Nu har utvecklaren släppt detaljer om Playstation 5- och Xbox Series S/X-versionerna av spelet, och de erbjuder flera grafiska alternativ och senare även ray-tracing.

Båda konsolerna kommer att ha tre visuella lägen; "prefer ray-tracing", vilket möjliggör ray-tracing men låser spelet till 30 bilder per sekund; "prefer Frame-rate" sparkar prestandan upp till 60 bilder per sekund, men utan ray-tracing; och slutligen finns det ett läge som låser upp begränsningen av bildhastigheten.

Torn Banner Studios säger dock ray-tracing kommer att läggas till först senare och alltså inte är en del av spelet när det släpps. Den stängda Chivalry 2-betan börjar idag och pågår fram till den 26 april. Om du förbokar spelet är du garanterad en plats.

Chivalry 2 släpps den 8 juni till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X.

HQ
Chivalry 2

Relaterade texter

6
Chivalry 2Score

Chivalry 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har lekt riddare, blåst trumpet, vrålat, tappat lemmar och exploderat huvuden genom att kasta vapen och föremål på folk, i denna kaosartade Hollywood- porträttering av medeltiden.

0
Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Chivalry 2 recensionen är på gång men under kvällen släpptes en ny trailer för spelets lansering. Den går att beskåda här. I den får vi se riddare, pilbågsskyttar och...Loading next content