Svenska
Gamereactor
nyheter
Chivalry 2

Chivalry II släpps till Steam och får ny expansion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det populära multiplayerspelet Chivalry 2 ska äntligen släppas till Steam. Datumet att hålla reda på är den 12 juni och man gör det dessutom samtidigt som spelet får en ny expansion som fokuserar på exotiska landmassor fyllda med sand och palmer. Tillägget i fråga går under namnet Tenosian Invasion och i detta DLC-paket bjuds vi på en ny armé, nya vapen och rustningar samt nya kartor att sprida medeltidsröj på. Expansionen ska vara den största till spelet hittills och man planerar bland annat att addera en ny spelmekanik som tillåter en att uppleva mer levande strider från hästryggen. Ni kan spana in en kort teaser-trailer för tillägget via länken här.

Chivalry 2

Relaterade texter

6
Chivalry 2Score

Chivalry 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har lekt riddare, blåst trumpet, vrålat, tappat lemmar och exploderat huvuden genom att kasta vapen och föremål på folk, i denna kaosartade Hollywood- porträttering av medeltiden.

0
Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Chivalry 2 recensionen är på gång men under kvällen släpptes en ny trailer för spelets lansering. Den går att beskåda här. I den får vi se riddare, pilbågsskyttar och...Loading next content