Svenska
Gamereactor
esports
Gran Turismo Sport

Circuit de Catalunya släpps snart till Gran Turismo Sport

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FIA-certifierade Gran Turismo Championships 2018 European Finals kommer att hållas i helgen med en stor överraskning, eftersom den allra sista loppet kommer att drivas på en helt ny bana. Vi pratar om Circuit de Catalunya - Montmeló, som då kommer att finnas tillgänglig för alla Gran Tursimo Sport-spelare via en senare uppdatering.

Tävlingsarrangörerna gav chaufförerna nyheterna under pre-finalsmötet just igår. Det var strax efter den formella presentationen, värd av både SIE Iberia general manager Liliana Laporte och GT Sport skapare Kazunori Yamauchi. Evenemanget hade också administrativa representanter, i form av både spanska kulturministern José Guirao och Madrids kommunala kommitté.

Ingen av deltagarna visste om förra platsen i förväg, så ingen av dem har kunnat testa körningen på Gran Turismo Sport. Men de kommer att ha två timmars träning före finalerna, men kommer de att perfekta deras behärskning på de redan kända spåren för att hålla fokus eller kommer de att försöka lära sig det nya spåret av hjärtat? Strategi är nyckeln.

De europeiska finalerna bestämmer både kontinentala mästare och 10 kvalitativa spelare för de globala finalerna. Det finns ett hotlap-gruppbaserat första steg, och sedan PvP-racerna, och alla är tillgängliga att titta på via streaming under helgen.

Före evenemanget hade Gamereactor chansen att återigen intervjua Yamauchi-san för att prata om tävlingen och de nya funktionerna som kommer till spelet i framtiden. Vår fullständiga intervju kommer att vara redo att titta på GRTV snart.

Gran Turismo Sport
"Jag gillar ju ost"

Relaterade texter

Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

R E W I N D ! Sonys esport-fokuserade stickspår fick betyget 7/10 vid premiären men har sedan dess (under tre långa år) växt till ett mycket bättre racingspel...

1
Ny uppdatering ute nu till Gran Turismo Sport

Ny uppdatering ute nu till Gran Turismo Sport

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nyligen avslöjades att Gran Turismo 7 har blivit försenat till 2022, så fans av serien får därmed nöja sig med att fortsätta spela Gran Turismo Sport under överskådlig...

5
Bäst: Gran Turismo

Bäst: Gran Turismo

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

En av Sonys mest populära spelserier genom alla tider kretsar kring bilar och uppgraderandet av bilar. Hegevall har korat de tre bästa Gran Turismo-titlarna genom alla tider...Loading next content