Svenska
Gamereactor
nyheter

Citizens nya smartklocka spionerar på dig med AI

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Citizens annonserade nyligen att deras nya smartklocka genom AI kommer lära klockan dina mönster och den kan varna dig om du är för ineffektiv eller för trött.

Man har utvecklat Youq app och nyttjat teknik som används hos IBM Watson studio och NASA för att skapa en smartklocka som läser av dina dagliga mönster och lär sig hur du ska kunna optimera din dag. När du på dagen bör vara som mest produktiv och behöver en liten push för att öka tempot så är tanken att AI ska hålla koll på att du inte bryter för mycket på dina mönster och hjälpa dig att få en så effektiv och produktiv dag som möjligt.

Citizens nya klocka behöver sju till tio dagar på sig att lagra mönstret och då märker den av vilka tidpunkter du brukar sova på och när du är som mest aktiv på dagen. Tanken är att klockan ska på något vis hjälpa dig vid tillfällen när den märker du är för inaktiv kunna bryta det mönstret vid behov för att optimera din dag. Den spionerar inte bara på hur din dag ser ut utan den känner av hur effektiv den är i att varna dig och försöker förbättra sig den med.

Vad tror du? kommer snart AI att mer och mer ta över teknologin?

Citizens nya smartklocka spionerar på dig med AI
Vad får AI härnäst egentligen, dina skor?


Loading next content