Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Fortnite

CLG kliver bort från konkurrenskraftiga Fortnite

Esporten "passar inte" med lagets bredare strategiska mål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen CLG har meddelat att den kommer att gå bort från att tävla i Fortnite-utrymmet. I ett uttalande på Twitter får vi veta att spelet inte längre överensstämmer med lagets strategiska mål, och att trots att det är stolt över sin historia i scenen kommer det att lämna det bakom sig.

"I dag meddelar vi att vi kliver bort från Fortnite-tävlingsscenen", står det i uttalandet. "Vi är bortom stolta över vårt team och vad de har åstadkommit under sin tid hos oss, men i slutändan har vi beslutat att den här titeln inte passar in i våra bredare strategiska mål."

Uttalandet fortsätter: "Med detta beslut har vi också släppt Ajerss, ClarityG och Tocata från deras kontrakt. Dessa tre har varit otroliga att arbeta med, och vi vet att de kommer att vara en tillgång vart de än går härnäst. Oavsett vad kommer de alltid att vara en del av CLG-familjen."

Fortnite

På tal om saken har Tocata tagit till Twitter för att lägga till:

"Med CLG som lämnar Fortnite har mitt kontrakt upphört.

– Jag kommer för alltid att vara tacksam för möjligheten de senaste tre åren.

"Även om detta avslutar ett minnesvärt kapitel i min karriär, börjar det också ett spännande nytt för 2023.

"Gracias, @clgaming".

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...Loading next content