Svenska
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2 bekräftat

Relic står för utvecklingen igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

THQ har bekräftat Company of Heroes 2 med ett släppdatum någonstans i början av nästa år. Handlingen kommer att utspela sig i Ryssland där det gäller att försvara sig mot invaderande nazister.

Relic står återigen för utvecklingen, och tur är väl det. Vi gillade ju trots allt Company of Heroes så mycket att vi gav det 9/10 i vår recension när det begav sig.

Strategispelet kommer att se betydligt bättre ut än sin föregångare tack vare motorn Essence 3.0, miljöerna ska gå att förstöra i betydligt större utsträckning och något som kallas för Dynamic Battle Tactics kommer att implementeras.

Är du lika förväntansfull som vi?

Company of Heroes 2

Relaterade texter

Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Förväntningarna på uppföljaren till det sju år gamla mästerverket är skyhöga. Vi tar en titt på världens näst ryskaste strategispel och frågar oss om det är lika bra som vi hoppats.

8
Vinn Company of Heroes 2 till PC

Vinn Company of Heroes 2 till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Lust att vinna Company of Heroes 2 till PC? Då bör du pröva lyckan i vår Facebook-tävling! Vi lottar ut ett exemplar av Relic Entertainments spel. Ta mig till...

Company of Heroes 2-betan igång

Company of Heroes 2-betan igång

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Betan för Company of Heroes 2 är nu i full gång och låter de som förhandsbokat spelet få en chans att prova på den efterlängtade titelns nya funktioner inför premiären i sommar.Loading next content