Svenska
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 3

Company of Heroes 3 släpps till konsol 2023

Playstation 5- och Xbox Series S/X-spelare får ta del av spelet någon gång under året efter PC-lanseringen i februari...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För bara några veckor sedan avslöjades det att Sega och Relic Entertainment funderade på att lansera Company of Heroes 3 till konsol. Som en del av The Game Awards, har det nu bekräftats att strategispelet faktiskt har premiär att landa till Playstation 5 och Xbox Series S/X någon gång under 2023.

Och vi säger någon gång eftersom allt vi vet är att konsolsläppet kommer vid ett senare datum under 2023, efter PC-lanseringen i februari. När det gäller hur spelet optimeras för konsoler har det i ett pressmeddelande sagts att det byggts om från grunden för plattformarna, och att det ska finnas ett nydesignat kontrollsystem, ett nytt användargränssnitt med mera, allt för att det ska passa en spelstil utan mus och tangentbord.

Medan vi väntar på ett exakt releasedatum för Playstation 5 och Xbox Series S/X kan du i alla fall ta en titt på lite konsol-gameplay i den första trailern för dessa versioner nedan.

HQ
Company of Heroes 3

Relaterade texter

5
Company of Heroes 3Score

Company of Heroes 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har både landsatt invasionen av Sicilien och spelat som självaste Ökenräven i denna efterlängtade uppföljare...

0
Company of Heroes 3 försenat till 2023

Company of Heroes 3 försenat till 2023

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det var tänkt att Company of Heroes 3 skulle lanseras i november. Efter mycket feedback och intern testning har Relic beslutat att de behöver mer tid. De säger nu...Loading next content