Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 är Valves mest sågade spel någonsin

Även med de positiva recensionerna av Counter-Strike: Global Offensive medräknade har spelarna sänkt betyget till "mixed"...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Counter-Strike 2 har fått ett mycket blandat mottagande, och ett kvitto på att fansen inte alls är nöjda får vi från det faktum att det nu är Valves sämst rankade spel genom tiderna. Från hitbox-problem till bristande spellägen har communityt plockat isär denna CS:GO-ersättare med otrolig kunskap på detaljnivå.

Steam-sidan har Counter-Strike 2 betyget "mixed, vilket kanske inte låter så illa - men det inkluderar de gamla recensionerna från Counter-Strike: Global Offensive. Utan dem hade det sannolikt varit toklågt, då över en miljon spelare gett ett negativt betyg.

Det finns en förhoppning om att problemen bara är barnsjukdomar som kommer lösas med tiden, men fram tills dess lär det fortsätta vara riktigt högljudda protester. Vad tycker du själv? Är folk för hårda mot Counter-Strike 2?

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content