Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2-betan startar denna veckan, så här kommer du åt den

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Counter-Strike 2 har äntligen officiellt blivit utannonserat av Valve och betan börjar redan under veckan, om än i begränsad form. Exakt hur länge speltestet kommer fortgå är inte klarlagt ännu men enligt utvecklaren själv kommer spelare kunna använda samtliga skins, stickers och CS:GO prylar som vanligt.

För att få access till speltestet krävs det att du spelat tidigare Counter-Strike och inte minst då CS:GO. Men det är inte bara speltid som väger in i den generella bedömningen som hjälper Valve att avgöra vilka som får en inbjudan. Även trust factor och steam account standing kommer räknas in för att forma en helhetsbild. Kort och gott, spelar du massa CS:GO idag och är en snäll och trevlig individ så är chanserna goda att du får en digital inbjudan. För mer information om speltestet så kan man kika på Steams officiella sida här.

Hoppas du på att få en invite?

Counter-Strike 2
Det är fraggardags!

Relaterade texterLoading next content