Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive slår nytt Steam-rekord

Den elva år gamla titeln fortsätter vara ohyggligt populär och har nu haft fler samtidiga spelare än någonsin förr...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Oavsett hur många Call of Duty: Warzones, Valorants eller Apex Legends som släpps, verkar det som om det alltid kommer finnas en publik för Valves Counter-Strike från 2012; Global Offensive.

Detta bevisades nyligen av det elva år gamla spelet då det slog sitt tidigare rekord för samtidiga användare på Steam med 12 000 användare. Under den gångna helgen klockade det nämligen in på otroliga 1 320 219 spelare, vilket slog det tidigare rekordet på 1 308 963.

Det förra rekordet sattes under den första pandemiomgången, och kanske kan man tänka sig att folk då blev mer benägna att hålla sig hemma och spela? Däremot verkar det inte finnas någon riktig förklaring till den plötsliga ökningen av populariteten just nu. Kort sagt, Counter-Strike: Global Offensive fortsätter att vara ett fenomen.

Kolla in statistiken här.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content