Svenska
Gamereactor
nyheter
Crazy Taxi

Crazy Taxi släpps i november

Dags att tjäna lite "crazy money"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är drygt tio år sedan Crazy Taxi gjorde braksuccé i arkadhallar runt om i världen, innan Sega släppte Dreamcast-versionen som blev en av dess allra största succéer. Nu låter Sega meddela att taxiäventyret fortsätter den 23:e november till PSN och dagen efter till Xbox Live Arcade.

Förutom spelet där det gäller att köra brutalt stressade kunder kors och tvärs i den San Francisco-inspirerade staden medan man bryter mot exakt alla trafikförordningar som överhuvudtaget existerar, utlovar Sega 16 olika minispel som kommer föra dig närmare en verklig taxilicens.

Dessutom kommer 720p stödjas liksom widescreen. Det enda som inte kommer finnas tillgängligt är musiken från Bad Religion och Offspring på grund av licensskäl, deras dängor har ersatts av annan musik.

Den som vill kasta sig utför backarna för att lämna av en kund vid stationen om 13 sekunder till tonerna av Offsprings "All I Want" för att tjäna lite crazy money, kommer dock kunna göra det till Xbox 360 med funktionen "Custom Soundtracks".

Crazy Taxi
"Kör mig till kyrkan tack, ska vara där om 11 sekunder!"

Relaterade texter

2
Crazy TaxiScore

Crazy Taxi

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Det är återigen dags att tanka Segas gula, galna taxi och bege sig ut på vansinnesfärder med vettskrämda passagerare...

Crazy TaxiScore

Crazy Taxi

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Stressade kunder i massor att skjutsa runt i återkomsten av Crazy Taxi. Men står det sig lika bra efter alla dessa år...

9
Crazy Taxi nu släppt till Android

Crazy Taxi nu släppt till Android

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sega låter meddela att man nu släppt arkad-/Dreamcast-klassikern Crazy Taxi för nedladdning till Android. Vi har hunnit provköra några stressade taxikunder och kan...Loading next content