Svenska
Gamereactor
nyheter
CrossfireX

CrossfireX får en bekräftad lansering i februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Februari 2022 är en månad som egentligen inte behövde bli mer fantastisk än den redan är. Men mer är bättre, så är det bara, och under The Game Awards fick vi se en ny trailer för CrossfireX komplett med ett releasedatum.

Det visar sig att detta actionspel - med multiplayer från Smilegate och singleplayer från Remedy - också kommer i februari, närmare bestämt den 10:e för att vara mer exakt. Det innebär att det kommer att konkurrera med titlar som Dying Light 2 Stay Human, The King of Fighters XV, Horizon Forbidden West, Elden Ring och många fler.

Njut av den mycket actionfyllda nya trailern nedan. CrossfireX lanseras till PC och Xbox och ingår med Xbox Game Pass från och med dag ett.

HQ

Relaterade texter

CrossfireXScore

CrossfireX

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Actionkungarna Smilegate och finska kraftpaketet Remedy bjuder på militär action, vad skulle kunna gå fel? Det mesta, visar det sig...

0
Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

CrossfireX lanserades igår till PC och Xbox, ett militärt actionspel med en singleplayer-komponent utvecklat av de finska snillena hos Remedy. Men tyvärr fick vi ingen...Loading next content