Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead: The Delicious Last Course är färdigutvecklat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är som bekant inte många dagar kvar innan den efterlängtade expansionen till Cuphead ska släppas. Den 30 juni har nämligen Cuphead: The Delicious Last Course premiär, och nu meddelar utvecklaren Studio MDHR att tillägget är färdigutvecklat och har fått den berömda guldstatusen. Man passar även på att berätta att DLC-paketet kommer att gå loss för åtta amerikanska dollar (runt 80-90kr), men att man kommer behöva originalspelet för att kunna ta del av allt det goda. Så nu vet ni det.

Cuphead

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?

1
Cuphead får en egen hotsauce-serie

Cuphead får en egen hotsauce-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead blev snabbt enormt populärt när det släpptes 2017 och sedan dess har det lanserats till alla större format (inklusive Tesla-bilar), fått en egen Netflix-serie och...Loading next content