Svenska
Gamereactor
nyheter

Cyberpunk 2077 nästa uppdatering ska fixa korrupta sparfiler på PS5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med Cyberpunk 2077 senaste uppdatering och DLC-expansionen Phantom Liberty blåstes det nytt liv i spelet och äntligen ser det ut och känns som det skulle gjort dagen det släpptes. Men mer uppdateringar är på väg och med den kommande patchen 2.01 ska nu lösningar på de korrupta sparfilerna på Playstation 5 lösas men även några små andra. Många Playstation 5 användare har nämligen rapporterat problem med sparningarna kort efter att de började spela Phantom Liberty. Problemet verkar drabba de som började spela expansionen med sparfiler från innan 2.0 uppdateringen.

Sparfilerna blev skadade efter det andra uppdraget, "Hole in the sky" och tydligen finns det inget annat sätt att ta sig runt buggen än att hitta en tidigare sparfil och ladda den och alltså börja om en bra bit ifrån där du var i spelet. Så tills nästa uppdatering 2.01 släpps så gäller det alltså att se till att man har en fungerande manuell sparfil sparad. CD Projekt Red lovar bland annat bättre bilduppdatering på både konsol och PC i Dogtown som är Phantom Libertys nya stora område och i samma veva kommer även flera uppdragsbuggar fixas.

Till exempel kommer den förvrängda effekten som kommer efter en dialog med Johnny i slutet av Atomatic Love inte längre hålla sig kvar. V kommer inte längre dö i The Heist genom att falla igenom hissen på väg till den 42:e våningen. Radions volym i bilarna kommer att justeras så den inte är för låg jämfört med andra ljud i spelet. Med dessa uppdateringar kommer CD Projekt Red avsluta med flaggan i topp och nu kunna prioritera sitt jobb med nästa Witcher-spel och nästa Cyberpunk.

Cyberpunk 2077 nästa uppdatering ska fixa korrupta sparfiler på PS5
Cyber Punk är äntligen där de borde varit vid releasen

källaLoading next content