Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Dag ett av Valorant Game Changers Championship ser G2 Gozen som laget att slå

Cloud9 White gjorde dock en bra match.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den första dagen av Valorant Champions Tour Game Changers Championship har nu avslutats, och med tre matcher redan i böckerna är det klart att G2 Gozen kommer att vara laget att slå.

Den första tävlingsdagen började med att Cloud9 White mötte KRÜ Fem, och denna match avslutades med C9 på topp efter en dominerande 2-0-seger. Match två ställde G2 Gozen mot X10 Sapphire, där G2 också kom ut på topp med en klar 2-0-seger. Detta innebar att match tre såg C9 White ta sig an G2 Gozen, och detta blev till slut en mer konkurrenskraftig uppvisning med spelet som gick till en tredje och sista karta, innan G2 samlades för att ta serien 2-1.

Det betyder att G2 Gozen är det första laget som säkrar en plats i Upper Bracket Final, där det andra avgörs senare i kväll. Lower Bracket bildas med KRÜ Fem som ska möta X10 Sapphire i första omgången här, och sedan C9 White som väntar på en motståndare i kvartsfinalen.

Ta en titt på den återstående konsolen nedan.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content