Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Dags att släppa Skyrim igen - Anniversary Edition ser ut att komma till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har trots allt snart gått ett år nu sedan ett Skyrim släpptes men nu verkar det vara dags igen. Sedan releasen 2011 så har spelet släppts ytterligare nio gånger, inte för att man räknar och nu tyder mycket på att det alltså kommer att hända på nytt. Anniversary Edition släpptes i november förra året men då endast till PC, Playstation och Xbox. Nintendo-ägarna fick se sig blåsta på jubilumkonfekten den gången men kanske kan de få ta del av godsakerna i efterhand.

I förra veckan fick Skyrim: Anniversary Edition nämligen en åldersmärkning i Taiwan. Denna plockades visserligen ner fort som ögat men Switch Brazil lyckades trycka en skärmdump innan. Nintendo har inte bekräftat att det blir någon Anniversary Edition till Switchen men när åldermärkningar delas ut så brukar det i regel bli av.

Skyrim finns visserligen redan portad till Nintendo Switch med samtliga DLC:er men versionen från 2017 saknar det nya fiskesystemet, vilket kanske är viktigast av allt, i synnerhet för den som redan spelat ett par tre versioner sedan tidigare.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...Loading next content