Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel är Overwatch League -segrarna 2022

Och vi vet vem som tog hem MVP och Dennis Hawelka Award.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Overwatch League har avslutats i ännu ett år, och efter ett hektiskt och ovanligt slutspel, Grand Finals som ägde rum på lördagsmorgonen för oss i Europa, såg San Francisco Shock överleva elimineringsfästet för att möta Dallas Fuel i säsongens sista match.

Spelet blev till slut ett absolut monster, där båda lagen bytte slag och kartvinster, och såg allt komma ner till den sjunde och sista kartan: Push on Colosseo. Efter en ansträngande uppvisning lyckades bränslet hålla av chocken och ta mästerskapet och krönas som mästare för första gången i franchisens historia.

För att lägga till detta betydelsefulla tillfälle, strax innan Grand Finals började, fick vi höra om de individer som vann MVP och Dennis Hawelka Award.

För MVP gjorde Shock's Dong-Hyun "Proper" Kim historia genom att bli den första spelaren i OWL-historien som vann både Rookie of the Year-priset och priset för mest värdefulla spelare. Proper krediterades också som en damage role star för säsongen och föll en karta under att också vara världsmästare, vilket skulle ha gjort för en verkligt anmärkningsvärd säsong.

När det gäller Dennis Hawelka Award krediterades London Spitfires Hadi "Hadi" Bleinagel här, för att vara en "ledstjärna för positivitet för Overwatch-samhället under dess begynnande dagar". Hadi erkändes också för sitt spel genom att krediteras som en tankrollstjärna för säsongen.

När det gäller när Overwatch League kommer tillbaka 2023 har Blizzard ännu inte avslöjat den informationen.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content