Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel är på väg till East division för Overwatch League 2023

Laget kommer inte att fungera i Dallas i år, eftersom det istället ser ut att stödja sina allkoreanska spelare genom att basera dem närmare hemmet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte ovanligt att se Overwatch League lag lämna sina hemstäder till förmån för att ha sitt huvudkontor i Asien, eftersom många av de bästa spelarna från hela världen kommer från Sydkorea och Kina. Tidigare har vi sett Los Angeles Valiant göra det, liksom Philadelphia Fusion (som har engagerat sig i denna process och nu har bytt namn till Seoul Infernal), och nu de regerande mästarna, Dallas Fuel gör det också.

Som noterats i en uppdatering från lagets delägare Mike "Hastr0" Rufail på Twitter kommer Fuel att vara baserad i Sydkorea för säsongen 2023, eftersom de flesta av dess team är från landet, laget borde må bättre av att vara baserat i sitt hemland.

https://twitter.com/DallasFuel/status/1632894038792712192

Detta kommer att innebära att divisionen East återigen kommer att bestå av sju lag (eftersom Valiant nu är tillbaka i USA), varav de är de fyra kinesiska lagen (Shanghai Dragons, Chengdu Hunters, Hangzhou Spark, Guangzhou Charge), de två sydkoreanska lagen ( Seoul Dynasty, Seoul Infernal), och naturligtvis Dallas Fuel.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content