Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel har säkrat förstaplatsen i West OWL-divisionen

Chefen för Overwatch League bekräftade det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi går nu in i den sista veckan av kvalet till Countdown Cup, vilket innebär att vi nästan är klara med grundserien 2022 för Overwatch League. Med turneringen som kommer snart har vi redan bekräftelse på vilken franchise som har gjort anspråk på nummer ett i West-divisionen, och enligt chefen för OWL, Sean Miller, är det Dallas Fuel.

Som svar på en fråga från Misfits varumärkeschef och Innehållsskapare av Overwatch, Avast, sa Miller: "Hej Mr. Avast, tack för att du når ut till Overwatch League. Dallas Fuel är låst för första fröet. San Francisco Shock kan inte ta det som matchvinst % är den avgörande faktorn om de vinner båda sina nästa matcher, och Dallas kommer att vara högre oavsett."

Till dem som är förvirrade över hur detta har utarbetats med tanke på att San Francisco Shock fortfarande har spel att spela senare i veckan, uppgav Miller också att "Turneringsmatcher räknas" mot seedningen.

Hur som helst finns det en mycket verklig chans att både Shock och Fuel-sammandrabbningen i slutspelet, eftersom båda lagen, tillsammans med Atlanta Reign, Houston Outlaws och Los Angeles Gladiators, alla redan har kvalificerat sig för eftersäsongen.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content