Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Danny Trejo avslöjar sitt favoritspel

Det visar sig att den hårdkokte actionskådisen har en betydligt mer beskedlig smak för spel än vad man kan tro...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår var det National Video Game Day, en högtid som inte riktigt firas som den borde (möjligen beroende på att det dessutom finns en National Video Games Day i september, vilket naturligtvis förvirrar), men flera personer passade ändå på att hylla spelvärlden.

En av dem var skådespelaren Danny Trejo, en känd gamer som även medverkat i titlar som Crime Boss: Rockay City samt Like a Dragon: Infinite Wealth. Via Threads lät han nämligen dela med sig av sitt favoritspel, men den som - baserat på hans filmer - trodde på något extra blodtörstigt och våldsamt, blev förmodligen förvånad.

Trejos favoritspel är nämligen Animal Crossing: New Horizons, vilket väl ändå var lite otippat, om ändå ett klockrent svar eftersom det är ett otroligt bra spel.

Animal Crossing: New Horizons
Om Trejo själv får välja.

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...Loading next content