Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Danteh har lämnat Houston Outlaws

Den långvariga medlemmen kommer att gå vidare när vi ser mot Overwatch League-säsongen 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den här lågsäsongen har varit helt galen. Massor av spelare från alla lag i Overwatch League går vidare och omfamnar free agency-marknaden, går i pension eller flyttar till andra tävlingsscener, och idag tar nyheterna bara upp detta.

Dante "Danteh" Cruz har nu lämnat Houston Outlaws, just det lag han skrev på för redan 2018, efter en inledande säsong med San Francisco Shock.

På tal om beslutet har Outlaws sagt: "Ord kan inte fånga hur viktigt @danteh var för Outlaws. I vått och torrt var han mittpunkten i vårt lag.

"Tack för allt, Danteh. Du är verkligen en GET. "En gång en Outlaw, alltid en Outlaw."

När det gäller vad som händer härnäst för Danteh är fortfarande oklart, men en sak som är säker är att Outlaws kommer att fördjupa sig i free agency-marknaden för att bygga om inför säsongen 2023.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content