Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Databearbetning avslöjar framtida Elden Ring-expansion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns platser i Elden Ring som starkt antytt att någon form av expansion med nytt innehåll skulle vara på väg, och datagrävare har vid flera tillfällen pekat på att spelet är direkt utformat för att utvidgas vid någon tidpunkt.

Efter den senaste uppdateringen, 1.07, har en av dessa databearbetare, Sekiro Dubi, avslöjat att källkoden nu uttryckligen fått plats för att lägga till bland annat nya bossar:

Sekiro Dubi spekulerar att expansionen kan avslöjas under The Game Awards, som äger rum nästa månad.

Vad tror du?

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

0
Elden Ring får gratis PvP-läge imorgon

Elden Ring får gratis PvP-läge imorgon

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Elden Ring är som bekant som bäst när andra spelare ansluter för att assistera eller invadera, men ännu går det dock inte att spela ordentligt mot varandra, något vi vet...Loading next content