Svenska
Gamereactor
nyheter
Dave the Diver

Dave the Diver och Dredge i ny crossover

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en hel del otippade indie-crossovers på sistone. Det inkluderar kanske framför allt Among Us, men även Vampire Survivors och mycket annat. Nu har en ny vild och otippat passande crossover presenterats i samband med The Game Awards.

Dave the Diver och Dredge kommer nämligen korsbefruktas inför för en ny upplevelse som flyttar de eldröda fasorna i Black Salts roguelike till Mintrockets dyk- och restaurangtitel. Detta kommer i form av en ny och gratis uppdatering som lägger till nytt gameplay, gäster, varelser, redskap, rätter och skapelser från Dredge.

Och det blir bättre! Crossovern kommer lanseras så snart som den 15 december 2023, alltså nästa vecka. Kolla in trailern nedan, som tydligt visa varför vi behöver detta.

HQ
Dave the Diver
Det är dags att fixa seafood igen.

Relaterade texter

0
Godzilla dyker upp i Dave the Diver

Godzilla dyker upp i Dave the Diver

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Snart är det dags att utöka menyn i Dave the Divers sushirestaurang. Spelet får nämligen ett gästspel av allas vår favoritödla Godzilla. Exakt vad det kommer innebära för...

0
Dave the Diver och Dredge i ny crossover

Dave the Diver och Dredge i ny crossover

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit en hel del otippade indie-crossovers på sistone. Det inkluderar kanske framför allt Among Us, men även Vampire Survivors och mycket annat. Nu har en ny vild...Loading next content