Svenska
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone-utvecklaren: "Vi kan inte bärga oss att få visa dig vad som kommer härnäst"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Studion bakom Days Gone, Bend Studio, hade enligt uppgift föreslagit en direkt uppföljare till Sony, vilket är logiskt eftersom äventyret (trots att det inte fick samma recensioner som God of War) sålde ganska bra. Sony avböjde dock och studion arbetar nu på en ny spelserie.

Och tydligen är det ett projekt som de ser fram emot att få visa oss, berättar de i ett nytt meddelande på Twitter, där de också avslöjar att studion firar sitt 30-årsjubileum i år. Det låter som ett utmärkt tillfälle att berätta mer om deras framtiden, tycker vi.

Det är värt att notera att Sony avslöjar en hel del nya projekt på onsdag under Playstation Showcase, så kanske kan Bends nästkommande vara ett av dem?

Vad tror du?

Days Gone

Relaterade texter

Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har bytt ut legionerna, hästarna och kartorna för att avnjuta apokalypsen med sin skinnväst, hagelbrakare och motorcyklar PC-versionen av Days Gone...

Days GoneScore

Days Gone

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Sonys storsatsning handlar om broderlig kärlek, zombies och motorcyklar. Kim har puttrat omkring i ett postapokalyptiskt Oregon i ständig jakt på bensin...Loading next content