Svenska
Gamereactor
nyheter

DC-universumet knyts samman med filmer, serier och TV-spel

DC-universumet verkar kunna bli rejält spännande i framtiden för oss gamers då storyn i TV-spel även ska kunna kopplas ihop med bland annat filmer...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått en månad sedan det blev känt att Guardians of the Galaxy/The Suicide Squad/Peacemaker-regissören James Gunn och producenten Peter Safran (Shazam!) blivit ledare för DC Studios som en del av Warner Bros Discoverys förhoppning att kunna skapa ett sammanhängande filmuniversum i samma stil som Marvels MCU-succé. Det betyder dock inte att Batman, Superman och gänget kommer att kopiera absolut allt.

James Gunn skriver nämligen på Twitter att DC-universumet kommer kopplas samman i allt från filmer, serier och även spel framöver. Detta innebär att DC inte kommer att följa i Marvels fotspår, eftersom sistnämnda låter Spider-Man, Marvel's Avengers, Marvel's Midnight Suns och så vidare existera utanför Marvel Cinematic Universe - något som lett till en del kritik eftersom de inte alls hör ihop med filmhjältarna och även sett generiska ut.

Vilket tillvägagångssätt föredrar du?

DC-universumet knyts samman med filmer, serier och TV-spel


Loading next content