Svenska
Gamereactor
nyheter

De trådlösa Playstation-öronsnäckorna släpps i december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Sony äntligen avslöjade prislappen på Playstation Portal - även kallad en "bärbar Playstation 5" (om än endast via lokal streaming streaming) - bekräftade de också nya detaljer om de första Playstation-märkta trådlösa öronsnäckorna och avslöjade en efterföljare till Pulse 3D-headsetet. En av de saker vi inte fick veta om ljudprodukterna då var deras respektive lanseringsdatum, men nu vet vi.

En uppdaterad version av det ursprungliga blogginlägget berättar nu att de trådlösa öronsnäckorna Pulse Explore släpps den 6 december, men Sony följer sin tradition att bara göra en produkt tillgänglig i ett fåtal länder innan de ger resten av oss en chans att få den. De av er som bor i USA, Storbritannien, Australien, Österrike, Belgien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Luxemburg, Nederländerna, Nya Zeeland, Spanien och Portugal är de lyckliga som får det först den här gången - och vi i Sverige får alltså vänta.

Om du vill ha det förbättrade headsetet får du vänta lite längre, eftersom vi också fått veta att det trådlösa headsetet Pulse Elite lanseras den 21 februari på "most global markets".

HQ
De trådlösa Playstation-öronsnäckorna släpps i december
Vi i Sverige får tyvärr vänta lite extra.


Loading next content