Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight blir bättre för solo-spelare i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Är det något som blivit tydligt genom åren i Dead by Daylight så är det att spelare som spelar helt ensamma har det bra mycket svårare att överleva än de som sluter sig samman med andra. Nu har Behaviour Interactive bestämt sig för att ta itu med detta i form av en ny uppdatering som ska göra det tydligare för överlevare att hålla koll på vad sina lagkamrater sysslar med. Utvecklarna kommer därför implementera något de kallar för Survivor Activity HUD.

Med den nya uppdateringen kommer överlevare att kunna se en ikon jämte överlevarporträtten. Om Meg exempelvis reparerar en generator och Claudette läker sig själv kommer en ikon med en generator att synas bredvid Megs porträtt samtidigt som Claudette får en ikon bredvid hennes porträtt som visar att hon plåstrar om sig själv. Det kommer även vara möjligt att se vem som blir jagad för stunden och om någon blir buren av mördaren. Med andra ord kommer ensamma spelare inte längre behöva gissa sig fram till vad deras lagkamrater gör och det kommer därför bli lättare att veta vad man borde göra härnäst. Detta har genom åren varit en självklarhet för fyra vänner som spelar tillsammans, men för de som spelar på egen hand har det lett till många onödiga dödsfall.

Utöver denna implementering, som är den absolut största nyheten, kommer uppdateringen att innehålla ett par andra förändringar. Dessa finner du här nedanför (inklusive Survivor Activity HUD):

- Survivor Activity HUD: See what your teammates are doing at any given time.
- In-game Challenge Tracker: Receive progress updates on your selected challenge.
- Improved Queuing: Browse the Archives and the store while you search for a match!
- Updated Wiggling: This feature is coming out of beta with a few changes.
- Balance changes for The Knight and The Nurse.
- Updates to the Eyrie of Crows map to improve gameplay.
- Tweaks to Killer match ratings, making it simpler to unlock Merciless Killer achievements.

Dead by Daylight
Spelar du Dead by Daylight?

Källa

Relaterade texter

6
Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...



Loading next content