Svenska
Gamereactor
nyheter
Deadlight

Deadlight uppvisat

Nedladdningsbar zombieapokalyps

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de hetaste spelen på Xbox Spring Showcase 2012 var faktiskt till Xbox Live Arcade. Deadlight, som utvecklas av Tequila Works, blandar The Walking Deads odöda med Limbos livsfarliga pusselplattformande. Här följer vi Randall som bestämmer sig för att fly från ett zombieinfesterat Seattle under 1980-talet. Precis som i vilket zombiespel som helst så finns det vapen att använda, men det är inte alltid ammunitionen som krävs för det. Deadlight handlar nämligen om överlevand, och oftast är det smartast att bara springa till dess att benen inte längre bär en.

Ta dig en titt på dessa bilder och spelets fantastiska design för att förstå hur Deadlight lyckades charma alla besökare. Spelet är tänkt att släppas under sommaren, och även om det ännu inte är bekräftat så är det möjligt att det blir en av fyra titlar i Summer of Arcade 2012.

Deadlight
DeadlightDeadlightDeadlightDeadlight

Relaterade texter

DeadlightScore

Deadlight

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Microsoft fortsätter Summer of Arcade med ett spel som är raka motsatsen till den ljuva sommaren. Välkommen till en värld av mörker och ond, bråd död. Välkommen till Deadlight...Loading next content