Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding 2: On the Beach

Death Stranding 2 släpps tidigast om ett år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Death Stranding 2: On the Beach har varit på gång under en längre tid och många hoppas att Hideo Kojima plötsligt ska dyka upp på scenen, till exempel på Summer Game Fest, för att där avslöja ett releasedatum.

Men så lär inte bli fallet, utan vi vet nu att spelet är minst ett år bort från att vara något så när färdigt. Kojima själv har nämligen berättat väldigt konkret om spelets nuvarande tillstånd i det senaste avsnittet av radioprogrammet NHK (via Automaton-Media), där han avslöjade att spelet befinner sig i en så kallad "adjustment phase".

Detta innebär, enligt Kojima, att de justerar och balanserar, men att spelet i huvudsak är färdigt. Men han säger också att den här fasen kommer ta ungefär ett år. Det innebär att spelet kommer runt sommaren, om inte hösten 2025.

Men det betyder också att Kojima Productions alltså fortskrider i ett bra tempo och alltså är en bevisat pålitlig och stabil utvecklare. Du kan se den senaste trailern nedan.

HQ
Death Stranding 2: On the Beach
Death Stranding 2: On the Beach kommer, åtminstone initialt, exklusivt till PS5.

Relaterade texter

0
Rykte: Death Stranding 2 släpps under 2025

Rykte: Death Stranding 2 släpps under 2025

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att Hideo Kojima och kompani har arbetat med Death Stranding 2 under en längre tid, men exakt hur långt de kommit på projektet är okänt. Vissa har dock börjat peka...Loading next content