Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Deep Silver lovar att Saints Row kommer att leva vidare, även utan Volition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår nåddes vi av den dystra nyheten att den gamla klassiska spelstudion Deep Silver Volition stänger sina dörrar, med omedelbar verkan. De blev alltså det senaste i raden av offer för Embracer Group och deras besparingspaket. Inte speciellt märkligt kanske med tanke på att det senaste spelet i Saints Row, en reboot som få blev speciellt lyckliga över, floppade något kopiöst och kostade Embracer Group rejält pengar.

Trots detta är spelserien fortfarande omtyckt bland fans och nu har Deep Silver gått ut och meddelat att Saints Row kommer leva vidare, även utan Volition.

Vad är dina förhoppningar kring Saints Row, vill du se spelserien fortsätta?

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content