Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Delta i Sim Racing Cup 2021 och vinn fina priser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Har du en tävlingsförare inom dig och vill du bevisa ditt värde på banan? Tja, då kan R8G Esports och Acer ge dig möjlighet att sätta ord bakom handling. Här presenterar vi Sim Racing Cup 2021, en internationell turnering tillägnad sim-racers från hela världen. Nationella turneringar hålls först i en mängd länder, från England till Portugal, från Oman och hela vägen till lilla Danmark. Vinnaren av de nationella turneringarna går vidare till en internationell final.

Och vad är där uppe då? Den stora vinnaren får den stora Sim Racing Cup 2021-trofén, en R8G-t-shirt, en Acer Predator Orion 3000-dator och en spelmonitor. Andraplatsen måste vara "nöjd" med ett Predator Aethon 300-tangentbord, en Cestus 350-mus, en XXL-musmatta och en stor medalj. Tredje plats går till en medalj, en Predator-ryggsäck och ett Predator Galea-headset. Men det här är bara de nationella priserna. Blir du den ultimata vinnaren? Av, då väntar något.

Här kommer en komplett racinguppställning att bestå av en Fanatec Podium-bas, en Fanatec F1-ratt, Fanatec Clubsport V3-pedaler och en Sim Lab P1-X cockpit. Upp stannar det inte här, du blir också en del av R8G-idrottslaget under ett helt år och kan därifrån tränas av proffs och delta i större evenemang.

HQ

Du deltar genom att:

1. Signa upp här Klicka!
2. Skaffa Assetto Corsa till PC via Steam
3. Köp Dream Pack 3 här
4. Skapa en profil i spelet med ditt förnamn + efternamn
5.Skapa en Discord-profil i spelet med ditt förnamn + efternamn,och anslut till Predator Cup-chatten via denna länk.
6. Download och installera SimSyncPro8100PREDATORR8G här.
7. Download och installera Ptrackerv3.4.0 viadenna länk. Guider finns på Discord.

Då kan du köra. Vinnarna finns här i Norden mellan 10-14 maj, dvs. Hot Laps från måndag till fredag, och finalen kommer att äga rum den 16 maj från kl. 20: 00-21: 00. Dessa heta varv äger rum på Monza Predator-kursen och varar de ovan nämnda fem dagarna. De som ställer de 20 bästa tiderna under denna fas inbjuds till en nationell final.

De nationella finalerna hålls också i Monza och varar i 45 minuter. Om du vinner får du priset ovan och inbjuds till den internationella finalen tillsammans med fem gäster, som kommer att hållas den 30 maj kl. 14:15.

Innan du åker har vår svenska redaktör och internationella sim-racing-expert, Petter Hegevall, satt ihop en serie videor med tips och tricks för hur du kan förbättra ditt spel. Den första av totalt tre videor finns nedan.

HQ
HQ

Petter pratar i denna tipsvideo om hur enkelt och bra det är att modda sitt Assetto Corsa för en mer realistisk racingupplevelse.
Läs mer här! Länk
Regga dit direkt här: Länk

Assetto Corsa Competizione

Relaterade texter

5
Assetto Corsa CompetizioneScore

Assetto Corsa Competizione

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det lilla italienska teamet som för sex år sedan slog simracingvärlden med storm har nu dundrat ut sitt senaste stickspår till våra nuvarande konsoler, och Petter är inte imponerad...Loading next content