Svenska
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls

Demon's Souls-remaken har en mystisk dörr som ingen kan öppna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bluepoint Games har som bekant restaurerat Demon's Souls lagom till Playstation 5-premiären, men även om spelet till stor del är identiskt med originalet, har de tagit sig friheten att lägga till en liten bonus.

De har placerat en hemlig dörr som är väl gömd i Tower Knight Archstone, alltså World Level 1-3. Den ligger bakom en illusionsvägg, men hittills har ingen kommit på hur man öppnar den. Driftiga användare på Reddit har dock lyckats få en smygtitt bakom dörren, vilken visar sig leda till en balkong där det finns en död soldat med ett föremål du kan plocka upp.

Spelare har provat till synes allt utan framgång. En del trodde till exempel att du kanske måste ha Platinum-trofén för att kunna öppna den, men flera som har pokalen har försökt, och ingenting händer. World Tendency-systemet verkar inte heller ha någon effekt, och vi återkommer förhoppningsvis när någon knäckt gåtan.

Demon's Souls

Relaterade texter

Demon's Souls (PS5)Score

Demon's Souls (PS5)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har tillbringat veckor tillsammans med Bluepoint Games trogna, respektfulla nytolkning av From Software-originalet som lade grunden för en helt ny genre...Loading next content