Svenska
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls

Demon's Souls-trailern kördes i 1440p till Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är naturligtvis ännu för tidigt att tala om hur Demon's Souls kommer att fungera till Playstation 5, men diskussionen om upplösningar är mer aktuell än någonsin sedan Microsoft utannonserat en konsol med målet att rendera spel i 4K (Xbox Series X) och en som gör det i 1440p (Xbox Series S). Det här med att dra ner upplösningen för att kunna ge en mer stabil bilduppdatering är såklart ett klassiskt trick, och nu rapporterar Digital Foundry att det verkar som att Sony också kommer ta till detta till sin nya konsol. Efter att ha kikat på den senaste gameplay-demonstrationen från Demon's Souls, noteras nämligen att spelet körs i 1440p och 60 bilder per sekund.

Digital Foundry spekulerar i att det kanske kommer att erbjudas inställningar för både prestanda och upplösning, vilket är något som är vanligt redan idag. Är det något du hoppas på?

Här nedan hittar du fyra nya bilder från äventyret.

Demon's SoulsDemon's Souls
Demon's Souls

Relaterade texter

Demon's Souls (PS5)Score

Demon's Souls (PS5)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har tillbringat veckor tillsammans med Bluepoint Games trogna, respektfulla nytolkning av From Software-originalet som lade grunden för en helt ny genre...Loading next content