Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Den ikoniska E3-presentationen från Halo 2 blir spelbar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Där finns en handfull ögonblick från E3-mässans långa historia som vi minns extra mycket. Som när Shigeru Miyamoto med svärd och sköld avslöjade Twilight Princess, eller när Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty visades upp i trailerformat för första gången. Men för många är det kanske främst den första videon av gameplay från Halo 2 som får det att bulta lite extra inombords av nostalgiskt välbehag. Det var E3 2004 och inför en jublande publik visades vad som kom att kallas "Earthcity" upp. Resten är som man brukar säga historia.

När spelet sedermera lanserades visade det sig snabbt att nästan inget från den på förhand så upphajpade nivån fanns med i slutprodukten. Men nu, nästan två årtionden senare verkar det som att alla Halo-fanatiker kommer få sin dröm uppfylld. I en bloggpost från 343 Studios berättade de nämligen att en spelbar version av E3-demot kommer bli tillgängligt inom en nära framtid.

Otroligt mäktigt och det kommer bli ett sant nöje att få spela ett tidigare förlorat stycke spelhistoria. Är du lika tok-taggad som oss?

Halo 2
Låt oss festa som om det vore 2004.

Relaterade texter

Halo 2Score

Halo 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter är sur över Vista-tvånget och den mer än lovligt snåla multiplayer-delen i PC-versionen av Halo 2

Halo 2Score

Halo 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter två år av ivrig väntan är Master Chief äntligen tillbaka. Gamereactor bjuder på Sveriges första (och största) recension av Halo 2.



Loading next content