Svenska
Gamereactor
nyheter
The Crew 2

Den nya säsongen av The Crew 2 fokuserar på transporter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Forza Horizon 5 har dominerat racinggenren senaste veckorna, men det finns såklart även andra bilspel med öppna världar på marknaden, och ett av de mest kända är Ubisofts The Crew 2. Det släpptes 2018 och går nu in i sin fjärde säsong, som faktiskt börjar redan idag med The Crew 2: Season 4 Episode 1 - The Contractor.

Uppdateringen är gratis och fokus ligger den här gången på att transportera antingen passagerare eller paket genom den nya speldelen The Contractor. Här kan du utföra uppgifter för tre olika företag, Marco's Cab, Diamond Limousine och leveransföretaget Rocket Co, och det har även lagts till ett antal nya fordon (bland annat en pippigul taxi).

Kort sagt, om du alltid drömt om att vara Travis Bickel i Taxi Driver eller Doug Heffernan i The King of Queens, har du nu alltså chansen. The Crew 2 kan spelas till PC, Playstation och Xbox.

HQ
The Crew 2

Relaterade texter

The Crew 2Score

The Crew 2

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim har åkt kust till kust i Ubisofts ambitiösa uppföljare. Är The Crew 2 bättre än den bleka föregångaren?

0
Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Flera insiders har hävdat att utvecklaren Ivory Tower arbetar på ett tredje spel i The Crew-serien, men det verkar som att detta spel, med kodnamnet "Orlando", kan komma...Loading next content