Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Den omtalade Community-filmen är nu bekräftad

Det visar sig att Abed hade rätt, det blir sex säsonger och en film, tydligen lever vi i den bra tidslinjen, trots allt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla som älskar Dan Harmons komediserie Community känner till profetian om hur serien är tänkt att sluta. Som Abed slog fast under själva programmet var planen att leverera sex säsonger och kulminera med en film. Eftersom serien lyckades med den första delen har ögonen varit riktade mot filmen som haft det betydligt svårare, men nu verkar det vara på väg.

Det har nämligen äntligen bekräftats att en Community-film är på väg och att den har beställts av Peacock. Som Variety rapporterar och skådespelare på sociala medier verifierat, kommer projektet att återförena Joel McHale, Alison Brie, Danny Pudi, Gillian Jacobs, Jim Rash och Ken Jeong. Det nämns dock inte om Donald Glover och Yvette Nicole Brown kommer tillbaka, men förstnämnda var åtminstone med i McHales tweet "and a movie", så förhoppningsvis kommer hela skådespelarskaran tillbaka för detta sista äventyr.

När filmen släpps är ännu oklart, men vi vet att du kommer kunna hitta den på streamingtjänsten Peacock (åtminstone i USA).

Den omtalade Community-filmen är nu bekräftad


Loading next content